Vidste du at en kusse er som et vildt dyr...?  Et sundt og vildt KATTEdyr på en måde.  Jeres pik er nærmere som en HUND….Det er derfor de fleste mænd foretrækker hunde frem for katte….de bli’r usikre overfor en kat, fordi den er så følsom og individuel – personlig – tilsyneladende lunefuld... og kan vise kløer når som helst (det gør en kat i virkeligheden ikke, men på mennesker, der mangler indføling med dens naturlige væsen og behov og ikke lytter dybt nok, kan det åbenbart virke sådan...) fra det ene sekund til det andet; vende på et splitsekund – hvis man overtræder dens grænser.  Krænker den. Misbruger dens tillid… Kussen er lige sådan...hyper sensitiv...(s. 10 Kussens Katedral)

Vidste du at der udmunder ca. 8.000 nervebaner i en kusse....i en pik udmunder ca. 4.000....Mao. er en kusse i udgangspunktet dobbelt så følsom som en pik. Tyg på den...  

Det fortvivlende er, at mange mænd som det allerførste søger direkte i ”mål”…sætter en fingerspids lige ind i centrum af kussen og tværer ihærdigt rundt – alt imens de kigger forventningsfuldt på deres kvinde, som regner de med, at hun eksploderer i en vild orgasme når som helst…

Det svarer til at din kvinde, som den første berøring af dig går direkte til dit PIKHOVED, blotter det (!!!) og med et fast tryk begynder at tvære sin finger rundt på det… Det er lige præcis det der kan få dig helt op og ringe på rekordtid – ikke sandt…?! (s. 13)

Vidste du at der findes to måder en kusse kan være stram på...? - den fede og den ufede måde... (s. 20)

Vidste du at den bedste vej til at tænde, åbne og klargøre en kvinde og hendes kusse er, at holde fingrene fra den !!! - så længe som overhovedet muligt....Og så i øvrigt koncentrere sig totalt og lidenskabeligt om, at kærtegne - nyde og udforske, smage og ae, ægge og vække hele resten af hende.

For, jo mere tryg hun føler sig - og i denne sammenhæng vil det altså sige, at: jo mere sikker hun er på, at du ikke hva' øjeblik det skal være vælter hende omkuld, placerer din store grab i hendes kusse og massivt tværer rundt, som om det gjaldt livet at få likvideret den vinbjergsnegl lige på stedet ! – eller lige så slemt: straks lægger kanonen i stilling og presser dit stive jern mod hendes følsomme åbning... jo mere vil hun give slip og give sig hen – og dermed åbne sig for nydelse / dig, og – jo mere vil hendes kusse – ja hele hendes kropsjæl helt uundgåeligt løbe i vand og forberede sig på, at tage imod din pik/dig som du aldrig er blevet taget imod før... NETOP fordi du hidtil - sandsynligvis – ligesom alle andre sunde og sprængvirile drenge og mænd - har presset på, og totalt ignoreret hendes naturlige virkemåde, hendes naturlige behov, hendes måde at fungere på…. Eller rettere sagt: du har intet rigtigt vidst om den... for du har intet rigtigt fået at vide…hverken af din mor eller din far, hvis fornemmeste opgave det ellers burde være, at berede dig, til et liv i stadigt dybere kærlighed... nydelse, kreativitet og frihed...Ekstase...(s. 19)

© Kirsia Isabella Olufsen 2004

Ovenstående er uddrag fra bogen "Kussens Katedral - vejen til en smilende kusse - åndbog for mænd"  af Kirsia Isabella Olufsen. 100 sider, pris: 125 kr. (160 kr. inklusive forsendelse) Endnu en epokegørende PAXI bog fra forlaget GuldKorn. Den perfekte gave til ham og hende....Du bestiller ved at sende en mail til dansemagi@gmail.com  eller ringe på tlf: 633 10 799, samt indbetale bogpris plus forsendelse (ialt 160 kr) på Merkur Bank konto: 8401 - 0001535030, med tydeligt afsendernavn samt KK.

tilbage til forsiden